Kunstgras prijzen

De kunstgras prijzen op Kunstgrasboer.nl zijn prijzen per vierkante meter. Hierin zijn aanlegproducten en de kosten voor de aanleg niet meegenomen. Belangrijk zijn de afmetingen van uw gazon die bepalend zijn voor hoeveel vierkante meter kunstgras u nodig heeft. Het kan zijn dat wanneer het kunstgras op de juiste manier gelegd wordt er wat snijverlies over blijft. Lees hiervoor de tekst bij het kopje ‘kunstgras snijverlies’. Voor een totaalplaatje van het kunstgras, de aanlegproducten en aanleg maakt Kunstgrasboer.nl graag een offerte op maat. Vraag een offerte op maat aan!

Goedkoop kunstgras

Ons assortiment kunstgras is zeer divers. Maar ook voor de kleinere portomonee hebben wij uistekend kunstgras. De Groene Hart is bijvoorbeeld een kwalitatieve grasmat voor een hele voordelige prijs. Dus ook als u op zoek bent naar goedkoop kunstgras, bent u bij ons aan het juiste adres.

Kunstgras snijverlies

Kunstgras komt in de regel van rollen met een breedte van 4 m1. Is het gazon smaller dan 4m2 dan wordt de breedte die overblijft gezien als snijverlies. De klant betaald altijd de minimale breedte van 4 m1. Kunstgrasboer.nl levert haar kunstgras ook op rollen van 2 m1. Hierdoor kunnen we het snijverlies aanzienlijk beperken wat voor de klant een groot voordeel is. Om het juiste aantal vierkante meters kunstgras te bepalen, kan contact opgenomen per telefoon op 085 760 04 39 of per mail naar info@kunstgrasboer.nl.

Bezorgen kunstgras

Wanneer Kunstgrasboer.nl de bestelling kunstgras op maat gesneden heeft zal deze verzonden worden door een professioneel transportbedrijf. Bij grotere afmetingen / rollen kunstgras zal gebruik worden gemaakt van een transportbedrijf gespecialiseerd in het vervoer van kunstgrasrollen. Zo zijn onze klanten er zeker van dat de bestelling kunstgras op de juiste wijze afgeleverd wordt. Bezorgen van kunstgras doen we in heel Nederland en België en op aanvraag ook daarbuiten. Kunstgrasboer.nl biedt de mogelijkheid het kunstgras en de eventuele kunstgras aanlegproducten door heel Nederland en België te bezorgen. De bezorgkosten binnen Nederland bedragen €42,00 excl. BTW. De bezorgkosten voor België zijn op aanvraag.