Kunstgras aanlegproducten

Drukverdeeldoek

Drukverdeeldoek op een stabiel zandbed vormt een goede ondergrond voor kunstgras. Het voorkomt dat er oneffenheden ontstaan in de ondergrond. Daarnaast weert het onkruid van onderaf. Het drukverdeeldoek wordt geleverd op een rolbreedte van 4 m1. Het kan eenvoudig op maat gesneden worden door middel van een stanleymes. Bij het aanbrengen van drukverdeeldoek dient het met een overlap van 10-15 cm gelegd te worden.

Valdemping

Valdemping onder het kunstgras zorgt voor extra veiligheid wanner er op het kunstgras gesport of gespeeld wordt. Het dempt de klap bij bijvoorbeeld valpartijen op het kunstgras. Valdemping wordt geleverd op rollen van 2 m1 breed. Valdemping onder kunstgras is goed waterdoorlatend. Valdemping van Kunstgrasboer.nl is erg functioneel en onder meer geschikt voor de volgende toepassingen:

  • Kunstgras onder of rondom trampolines en/of schommels
  • Kunstgras onder of rondom speeltoestellen
  • Kunstgras op sportvelden

Kunstgrastape

Door middel van kunstgrastape is het erg eenvoudig om meerdere stukken kunstgras aan elkaar te bevestigen. Kunstgrastape van Kunstgrasboer.nl is zelfklevend waardoor er geen kunstgraslijm nodig is. Kunstgrastape wordt geleverd op rollen van 5 m1. De kunstgrastape kan eenvoudig door middel van een stanleymes op de juiste lengte gesneden worden. Wanneer de kunstgrastape aangebracht wordt is het belangrijk dat er ca. 3 mm ruimte overblijft tussen de stukken kunstgras. Dit zorgt dat de stukken kunstgras naadloos aan elkaar gelegd kunnen worden.

Kunstgraslijm

Voor het aan elkaar lijmen van meerdere stukken kunstgras kan gebruik gemaakt worden van kunstgraslijm. Dit is een 2-componentenlijm die speciaal gemaakt is voor het verlijmen van meerdere stukken kunstgras. Het is belangrijk dat de kunstgras lijmband goed droog is zodat de kunstgras lijm goed droogt. Kunstgras lijm van Kunstgrasboer.nl kan vanaf een temperatuur van 4-5 graden het beste worden verwerkt. 

Kunstgras ankers

Voor een stevige bevestiging van het kunstgras aan de ondergrond wordt gebruik gemaakt van speciale kunstgras ankers. De ankers zijn wanneer ze op de juiste manier geplaatst worden niet meer zichtbaar en voorkomen dat het kunstgrasgazon gaat verschuiven of opkrullen.